Sponsors Atos Runteam

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen. Elk team zamelt geld in voor stichting de Roparun, o.a. door loten te verkopen. De opbrengst van de Roparun wordt niet besteed aan medisch onderzoek, maar komt ten goede aan zaken die het leven van kankerpatiënten kunnen veraangenamen. Stichting Roparun ondersteunt projecten van de Daniel den Hoed kliniek, het Emma kinderziekenhuis, het Sophia kinderziekenhuis en andere ziekenhuizen in Nederland en Frankrijk. Een deel van de opbrengst wordt bijvoorbeeld besteed aan de aanschaf van hoofdhuidkoelers. Kijk voor meer informatie over de bestemming van de bijeengebrachte opbrengsten op de website van stichting Roparun.
Onderstaande sponsors hebben zich verbonden aan het Atos Runteam wat zich dit jaar weer inspant een maximale bijdrage te leveren aan stichting Roparun.

Ook overtuigd van de doelstellingen van het Atos Runteam en wilt u als sponsor een financieël steentje bijdragen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan alles over de verschillende sponsormogelijkheden. Of meld u aan via fan worden en steun ons in dit ‘avontuur voor het leven’.