Blog: Kees Telder

Vanaf 2010 mag ik deel uitmaken van het geweldige AtosRunteam. Met het goede doel voorop werd er een nieuw team samengesteld, toen gezamenlijk met medewerkers van een van onze klanten, het UMCUtrecht. Met twee teams, dus ruim 50 mensen en 8 voertuigen op weg. Inmiddels had ik in maart 2010 Atos Consulting verlaten om mij te storten in de lokale politiek en ging een nieuwe uitdaging aan als wethouder voor D66. Nu, aan de voet van mijn 8e RopaRun, ben ik nog steeds in functie, inmiddels ook voorzitter van D66 Gelderland, maar ook nog altijd actief voor het Atos Runteam.

Dat 1e jaar, de uitdaging, de waardering van heel veel mensen langs de kant van de weg, met name bij ‘de Daniël den Hoed’ in Rotterdam, zien hoe de opbrengst goed doet om het leven van kankerpatiënten wat draaglijker te maken zijn drie inhoudelijk belangrijke argumenten om nog steeds mee te gaan.
Daarnaast, en niet op de laatste plaats, het teamwork, het enthousiasme, de drive & spirit bij de lopers, de fietsers, de masseurs, de catering en natuurlijk het moed in blijven praten van de teamcaptain (ieder jaar weer een uitdaging) maken van de RopaRun een feestje. 3 dagen op pad, dag en nacht, de aankomst op de Coolsingel, kortom geweldig!! Ik kijk er naar uit om met ‘mijn’ bus op het parcours over ruim 500km de lopers om de 1 à 2 kilometer af te zetten en in te laden. De verkeersregels (soms) omzeilend en iedereen veilig weer terug te laten keren in het basecamp.

Met Pinksteren is het weer zover. Ik kijk er nu al naar uit.
Wil je een bijdrage leveren? Het zou heel fijn zijn en ik geef de garantie dat het écht op de goede plek terecht komt. Kijk op onze Facebookpagina en klik op DONEREN.